Onsdag

Kategori: Allmänt

Redan onsdag. Dagarna går fort, det bara springer iväg. Hinner inte riktigt med. 

Igår trimmade jag Clintan i ridhuset. Vi fick till ett riktigt bra pass. Fokus var på att han skulle vara framme mellan båda skänkarna och samtidigt samlad, framme och "uppe". Vi red mycket lösgörande först och sedan blev det en mycket skritt- och galoppövergångar, med bjudning och att han skulle sätta sig i fattningen och inte rusa iväg, och sedan gå kvar. Vi ökade även lite på långsidorna och lekte smått med tempot, öka minska, då vi har svårt för att ta tillbaka efter ökningarna. Det kändes helt okej och det blev ett riktigt bra pass men inte allt för hårt. Efter passet fick han lite massage med massageborsten och sen smörjde jag in benen på honom. 

Idag blev det endast longering och han rörde sig jättefint. Han samlade ihop galoppen jättefint och travade på friskt framåt. Imorgon blir det ett pass i ridhuset och lika så på fredag. Lördag tävling och söndag en lugn promenad. 

Sisca har dessvärre vilat två dagar men vi har inte bråttom med henne, hon har ingen tävling förens nästa år och ibland lär de ta det lugnt också. Hon ska ridas igen på fredag. Imorgon jobbar jag till 18:30 så då blir det en sen dag. 


Foto: Johanna Åberg 


Får beröm efter msv c1. 💞 


Kommentera inlägget här: