Söndag

Kategori: Allmänt

Hemkommen från ett riktigt krigarpass med Clintan. Idag var han allt annat än givmild. Dock så gick det helt okej på slutet. Han kändes i början väldigt stel och i obalans, jag fick hela honom i handen och orkade knappt rida för att jag blev helt slut. Fick väl igenon honom ganska bra till slut iallafall så nu ska vi försöka hålla ordning på det här och trimma vidare. 

Kände idag att det är dags för mig att komma igång med gymmandet igen också då jag lagt på mig lite i vikt och hinner knappt träna längre, är på jobbet mellan 8-17:30 nästan varje dag, kommer till stallet och rider och sedan är jag hemma till 20:30-21-tiden. Ska försöka planera så gott jag kan till nästa vecka så jag även kan få in något pass på gymmet, någon springtur och lite simning. Fler timmar på ett dygn vore bra. 
 
Nu dags att laga mat inför veckan och sedan blir det planera veckans ridpass och tränande! Kosten ska skötas också. Nu ska kroppen formas lika mycket och noggrant som hästarna. Så att vi kan prestera så bra som möjligt till nästa säsong.
 
Hörs.