Clint Eastwood

Kategori: Allmänt

Clint Eastwood "Clintan"
född: 2003
u: Fiotina
e: Artist
ue: Landlord
Clintan kom till mig den 4 december år 2007, så i år har vi spenderat 6 år tillsammans. 6 år, med blod, svett och tårar. Och en jävla massa kärlek. När Clintan kom till mig var han alltså bara 4 år och endast riden rakt fram i skogen. 20 dagar efter han varit hos mig kastar han av mig så jag landar på huvudet. Han är en riktig buse, precis som sin far. 
 
Sommaren 2008 startade vi vår första tävling, en 90 cm på Högbo Ridklubb. Detta gör han som om han aldrig någonsin i sitt liv gjort någonting annat, perfekt runda och vi blir felfria och får vår första prisrosett tillsammans. Tillsammans har vi startat upp till och med 110 cm i hoppning med bra resultat, vi debuterade 110 på regional tävling i Falun där vi kom runt med 12 fel. Vi har sedan kommit runt med ett nedslag. 
 
Vi har även börjat tävla dressyr nu och satsningen kommer mest ligga där, vi ska även ta oss ut och hoppa men dressyren kommer ligga i första hand ett tag. Vi har startat LC-LB med ca 60 %. Målet inför nästa år är att starta någon LB:3 och eventuellt LA:1, beroende på hur träningen går.