Hästar genom tiderna

Kategori: Allmänt

I detta inlägg tänkte jag lägga upp bilder på de hästar jag har haft genom tiderna och även skriva lite om dem och om våra framgångar tillsammans.
 
Här är Lady. Min första riktiga egna ponny. Tillsammans har vi plockat otroligt många fina placeringar. Vi har tillsammans bland annat ett DM-brons och ett DM-silver. Vi red de högsta klasserna och när vi debuterade medelsvår så slog vi till med en vinst. En riktigt underbar vinnarponny som jag tog från noll till sm-klasser. Tyvärr så hann vi dock inte kvala in till SM då vi flera gånger var 1 nedslag ifrån den placering som fattades för att komma till SM. Tråkigt, men vi var otroligt nära och om vi hade kommit dit, så tror jag vi hade haft en stor chans att komma bra placerad. Tillsammans vann vi även dressyrklasser, fina fina ponny. Ofta kom vi hem med blågult.

DM-silver 2004
MedelsvårB-debuten
 
Innan Lady hade jag även en B-ponny, Ginger, på prov. Hon var en bråkstake som vi lämnade tillbaka. (Bild kommer)

Här nedan är Madame och jag. Mammas storhäst, som vi hade redan innan Lady. Madame tävlade 110 cm med en tjej som tävlade henne åt oss, de var redo för 120 cm men tyvärr så trampade Madame sig i transporten till tävling och blev sydd på tävlingsplatsen. Vi bytte sedan bort henne mot Trixi. Nu galopperar Madame på de evigt gröna ängarna sedan december 2004.
 
Här nedan är Trixi. En ponny som jag hade samtidigt som Lady. Vi tävlade med vinster och placeringar inom hoppning. Var vi felfria så kom vi hem med placering, då hon var väldigt snabb och vändbar i omhoppningarna. Superfin och mysig ponny.

En bild på oss när vi efter en superhelg på Storbyns ponnymeeting blir meetingvinnare.

Här nedan är Dun Dream Doll, Dollan. En C-ponny som vi köpte när vi letade D-ponny. Tyvärr så hade hon dolda fel så vi fick lämna tillbaka henne. En tävling hann vi starta tillsammans. Underbara ponny, hade önskat att jag hade fått utvecklats med henne till den ponny hon är idag.
 
Sedan kom D-ponnyn Gold Master, Matcho. Världens finaste ponny. Tillsammans har vi tagit många vinster och placeringar i både hoppning och dressyr. Tillsammans startade vi även fälttävlan med bra resultat. Han har varit med här i bloggen så honom vet ni redan vilken kille det är.
Ett foto när vi var och tävlade i Storbyn och plockade 4 placeringar av 4 möjliga.
 
 
Det var en presentation av alla de hästar och ponnysar som funnits hos oss genom åren.