Mars är här

Kategori: Allmänt

Tiden springer iväg. Har tävlat två gånger sedan sist. En tävling på GPK där vi startade lb:1 och la:1, vi fick ca 59% i första klassen och 55% i la, trots en mycket busig häst som bockade, stegrade och var en explosiv bomb i båda klasserna. Är väldigt missnöjd men man får se de små framgångarna ändå. 

I helgen tävlade jag Marias häst i första omgången div3, vi skrapade ihop 63,036% och tog en 10:e placering av 37 startande ekipage, det var så fruktansvärt roligt att se att jag faktiskt kan skrapa ihop över 60%, vi har ju länge hamnat på 58% med Clintan, han blir ostadig och det drar ner en hel del. Nu ska vi trimma för att stärka honom mer så att vi får stadigare rundor. 

Jag har börjat jobba så dagarna är fulla från morgon till kväll. Först jobb, sedan blir det stallet och lite gym om det hinns med. Kör på så mycket som hinns men man behöver ju även sova och vila också. Bara jag kommit in i att börja jobba så ska jag försöka planera in stallet eller gymet före jobbet. För att kunna träna ordentligt och rida ordentligt.