Måndag igen

Kategori: Allmänt

Nu har helgen gått och årets sista tävling har varit. Vi startade lb1 och la1. I lb1 så skrapade vi ihop 61,60% och i la1 56%. Första klassen räckte till en femte placering och det är jag mycket nöjd över. Det var en hård domare och jag är mycket nöjd över siffrorna vi fick. I la1 fick vi bra trots en dålig känsla då domaren är väldigt hård. Vi har höjt vår lägstanivå rejält och det känns skönt. Nu laddar vi på med massa vinterträning och nästa år läggs fokus på de högre klasserna. Då även Sisca ska få ut på dressyrbanan. 

Förra veckan var det många sena dagar i stallet och det kommer nog bli lika den här veckan, pga olika anledningar. Blir lite längre dagar på jobbet också, men det löser sig. Vi har ingen tävling nu som vi måste hårdtrimma inför så det är lugnt. Ibland måste man tänka på annat också och inte bara köra på i 200% och inte hinna med allt som behövs prioriteras. I helgen är det iallafall träning för Birgitta! Det ser vi framemot. Sen ska jag försöka hinna ta det lugnt också. 

Nu är det dags för det, att ta det lugnt. Ska upp och iväg till jobbet imorgonbitti. Sedan blir det ett litet trimpass med Clintan.

Godnatt 




I fredags var det begravning för min gammelfarmor Inez <3 
Kommentera inlägget här: